Sağlık Bakanlığı Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından hastanemize ziyaret.
28 Ağustos 2019

Sağlık Bakanlığı Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Cevat ŞENGÜL, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Sayın  Mehmet Ali KILIÇKAYA hastanemiz Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

Hastanemize ait  alanları dolaşarak yerinde değerlendirme yapan Sayın Dr. Cevat ŞENGÜL’e ve Sayın Mehmet Ali KILIÇKAYA’ya  Kamu Hastaneleri 6. Bölge  Başkanımız Sayın Doç. Dr. Mehmet Emin KALKAN, Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Mehmet ERTÜRK ve hastane yöneticilerimiz tarafından  hastanemizin alanları ve sağlık turizmi çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

• IMG_6047.jpg
  • IMG_6051.jpg