Organ ve Doku Bağış Birimi
27 Mayıs 2022

Hastanemiz kurulduğu günden itibaren organ bağışını desteklemekte ve hastanemizde organ bağışında bulunulabilmektedir.
                              Organ bağışları Sağlık Bakanlığımızın bilgi sistemi TDIS üzerinde online olarak organ nakli koordinatörü (organ bağış sorumlusu)
                              tarafından alınıp sisteme kaydedilir. Ayrıca bu sistem üzerinden doldurulan bölümlerin kağıt olarak çıktısı alınıp organ bağışlayan
                              kişinin imzası alınır ve organ bağış kartı doldurularak kişiye verilir. İşlem süresi 5-10 dakikadır.

Hastanemizde Organ Bağış Birimi Poliklinik girişinde sağ tarafta bulunmaktadır.Buradan organ bağışı ile ilgili bilgi alabilir ve organ bağışı yapabilirsiniz.

Organ Bağışı Nedir ?

Hastanemizde organ bağışında bulunmak için başvuru adresi:

Organ ve Doku Bağış Birimi

Zemin kat poliklinik girişi