Destek ve Kalite Hizmetler Müdürü Tamer ÇEP
03 Aralık 2021

1978 Trabzon OF doğumlu olup, 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi idari bilimler fakültesi Bilgisayar Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Ön lisans programından  mezun oldu.

2002 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans programından mezun olup lisans eğitimini tamamladı.

2021 yılında  Beykent Üniversitesi  Lisanüstü Eğitim Enstitüsü Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Yüksek Lisans programını bitirdi

2003 ve 2010 yılları arasında Türk Kızılayı Küçükçekmece Kızılay Tıp Merkezinde 2 Yıl Yazı işleri şefliği ve Personel işleri şefliği görevinde bulundu. Ayrıca bu yıllar arasında yine aynı kurumda 5 Yıl Satınalma ve Tedarik  yöneticiliği görevinde bulundu.

2010 ve 2017 yılları arasında T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Satınalma memuru olarak 3,5 yıl görev yaptı.Yine aynı kurumda 3,5 yılı satınalma birim sorumluluğu görevinde bulundu

2017-2021(Kasım) yılları arasında T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde idari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

15.11.2021 tarihinden itibaren T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.